Sunteti bineveniti la CeasuriDeCeasuri.ro, magazin in comertul cu ceasuri, si va multumim pentru atentia pe care ne-o oferiti. Scopul nostru este sa castigam increderea si satisfactia clientilor. Suntem hotarati sa combinam onestitatea si tranzactiile utile cu servicii exceptionale, inainte, in timplu si dupa vanzare. Fie ca sunteti la cumparaturi cu noi pentru prima data sau ati mai cumparat de la noi de mai multe ori inainte, scopul nostru este sa facem ca experienta dumneavoastra la cumparaturi sa fie cat mai usoara posibil. Confortul, siguranta si increderea sunt preocuparea noastra cea mai mare, de aceea trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite cu anumite conditii. Daca vizitati magazinul CeasuriDeCeasuri.ro, folositi sau veti folosi serviciile noastre inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam cititi-le cu atentie!

 

Informatii Contact

Adresa de corespondenta:

CeasuriDeCeasuri.ro

Strada A.I. Cuza

Craiova, Dolj

Suntem aici pentru a va ajuta! Simtiti-vă liber sa ne contactaţi.
Serviciul Clienti este deschis:

L-V: 8.3-17.00

Pentru returnarea unui/unor produs(e),  folositi formularul de Contact.

Telefon: 0729.842.050

 

CONTUL DUMNEAVOASTRA

Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului dvs. si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola dvs. Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate si de copii, dar vanzarea poate fi facuta numai catre un adult.

 

TRANSPORT

CeasuriDeCeasuri.ro ofera transport gratuit pentru fiecare comanda. Termenul de livrare este in general de 24 - 48 de ore.  Veti primi un numar de urmarire transport prin e-amil atunci cand comanda este livrata.

 Restricţii de expediere

* Expedierea coletului se face numai in zilele lucratoare si exclude sfarsitul de saptamana si/sau sarbatori.
* Livrările de week-end sunt valabile numai in cazul in care comanda este plasata in ziua de Vineri.

 

Transport si Probleme Transport

In cazul in care comanda este primita, si exista discrepante evidente ale produsului dvs, sau in cazul in care produsul este diferit de ceea ce a fost comandat, va rugam sa contactati CeasuriDeCeasuri.ro cat mai repede posibil. Va rugam sa ne contactati in termen de 5 zile de la primirea coletului dvs. in cazul in care produsul este defect.

Nota: Erori sau omisiuni in descriere, tipografic, pret si/sau reprezentare fotografica sunt supuse corectiei.

Ambalarea

Ambalarea coletului difera in functie de optiunea aleasa cum ar fii: ambalarea in produse recliclate. CeasuriDeCeasuri.ro isi rezerva dreptul de a inlocui ambalajul original al produselor vantude aici. CeasuriDeCeasuri.ro nu poate garanta o inlocuire a ambalajului original al producatorului.

Modificari si anulari de comenzi

Deoarece, facem mereu eforturi pentru a livra comenzile cat mai repede posibil, exista o perioada limitata de timp in care putem modifica sau anula comanda. Daca doriti sa incercati sa modificati sau anulati comanda dvs., va rugam  dati-ne e-mail la contact@ceasurideceasuri.ro, care sa includa numarul de ordine si cererea de schimbare/anulare. Va vom raspunde la adresa dvs. de e-mail pentru a va instiinta daca am efectuat modificarea/anularea comenzii. Va rugam sa retineti ca, daca nu ati primit un raspuns de la CeasuriDeCeasuri.ro cererea dvs. de anulare/modificare a comenzii nu a fost efecutata.

Politica returnarii

Daca nu sunteti multumit de achizitia dvs, va vom schimba sau returna produsul in termen de 30 de la livrare sub rezerva unei autorizatii de retur de la CeasuriDeCeasuri.ro. Retineti ca, costurile de transport vor fi deduse din rambursarea totala. Numarul de autorizatie de retur marfa poate fi solicitat de catre dvs. facand clic pe formularul de cerere de returnare, va rugam sa consultati nota noastra cu privire la comenzi speciale. Toate achizitiile, accesoriile si materialele de ambalare trebuie sa fie in stare noua, pentru a evita refuzul marfii retur.

Toate produsele returnate sau schimbate trebuie sa fie in stare noua, in ambalaj original, si trebuie sa include toate materialele de ambalare, certificatul de garantie, manuale si accesorii. ORICE SEMN DE UZURA SAU DE ELIMINARE A PARTILOR, VA CONDUCE LA UN REFUZ AL RETURUL-ULUI DVS..

 • Daca atunci cand primiti achizitia si sunt discrepante evidente sau daune, sau in cazul in care produsul nu este ceea ce a fost comandat, va rugam sa contactati CeasuriDeCeasuri.ro in termen de 5 zile de la primirea comenzii dvs., pentru a face corectiile necesare.
 • Daca un numar de retur a fost furnizat prin e-mail, va rugam sa imprimati numarul de retur pe cutia de transport.
 • Noi nu rambursam sau restituim taxele de transport in cazul in care este utilizat un expeditor tert.

Cum schimbati sau returnati un produs

 • In scopul returnari un produs aveti nevoie sa obtineti mai intai un numar RMA (Autorizatie Retur Marfa).  Pentru a solicita online un numar RMA, va rugam sa mergeti la formularul de solicitare returnare. Eliberarea unui numar RMA nu garanteaza dispozitia finala, toate declaratiile fiind supuse inspectiei. Numerele RMA sunt valabile timp de 10 zile.
 • Asezati ambalajul original intr-o cutie de transport.
 • Includeti factura si motivul pentru retur. Daca are defect, va rugam sa specificati defectul.
 • Va rugam sa nu lipiti autocolante sau etichete pe ambalajul producatorului original.
 • Numarul RMA trebuie sa fie clar scris pe cutia de transport pentru a prevenii un refuz.
 • Va rugam sa trimite-ti coletul prin mijloace de transport asigurate. Taxele de transport de returnare sunt responsabilitatea clientului. Noi nu suntem responsabili pentru pachetele pierdute sau deteriorate.Comenzi speciale

Selectand produse reduse pe CeasuriDeCeasuri.ro pot fii considerate „Comanda Speciala”, si fac obiectul unei politici de reurnare limitat. O „Comanda Speciala” pot fii produse pe care nu le avem in depozit, produse pe care nu le avem in situ-l nostru si care sunt special comandate la distribuitorul nostru, toate comenzile care au un pret de vanzare egal sau mai mare decat 5000 RON, returul acestor produse/comenzi vor avea o taxa de restocare de 8% sau politici finale de vanzare cu exceptia cazului in care s-a convenit altfel de catre personalul CeasuriDeCeasuri.ro prin e-mail.

 

Politica de returnare in vacanta

In plus fata de termenul nostru de garantie standart de 30 zile de returnare a banilor, toate comenzile plasate intre 1- 15.08.2012 si 15-31.12.2012, vor fi eligibile pentru o perioada lunga de timp.Toate cererile de returnare in vacanta trebuie sa respecte instructiunile de politica de returnare asa cum sunt mentionate mai sus. In scopul procesarii unui retur, clientul trebuie sa contacteze CeasauriDeCeasuri.ro pentru a solicita o cerere retur inainte de 20 decembrie 2012. Toate produsele care sunt destinate pentru a fi schimbate trebuie sa fie fizic in depozitul nostru in termen de 5 zile lucratoare de la termenul limita (nu mai tarziu de 15 ianuarie 2013). Elementele care sunt trimite dupa termenul limita de retur nu vor fi acceptate. Produsul care este in curs de schimb trebuie sa fie de o valoare egala sau mai mare decat produsul returnat.

 

Comenzile primite anterior 13.30  vor fi procesate in acceasi zi, cu conditia ca produsele sa fie in stoc si datele de indentificare ale clientului sunt verificate. Dupa aceasta ora, week-end si vacanta comezile vor fii procesate in urmatoarea zii lucratoare.

 

Dupa ce comanda este plasata, clinetul va primi o confirmare a comenzii prin e-mail. In cazul in care exista discrepante cu comanda dvs., va rugam sa contactati CeasuriDeCeasuri.ro cat mai curand posibil, pentru a corecta problema. Cand un numar de urmarire comanda va fii posibil va fii furnizat clientului prin e-amil.

 

Pentru mai multe informatii despre procesarea comenzii, va rugam cititi metodele noastre de plata.

Metode de plata
 

CeasuriDeCeasuri.ro accepta plati prin urmatoarele metode: plata numerar la livrare (plata se face la curier dupa livrare) si PayPal.

Ceasurile noastre sunt autentice

CeasuriDeCeasuri.ro face achizitia bunurilor prin dealeri autorizati si CeasuriDeCeasuri.ro ofera garantie produselor achizitionate de pe site-ul nostru. Cumparam toate produsele noastre de la dealeri autorizati, prin urmare, nu avem restrictii de stabilire a preturilor.

 

Ceasurile noastre:

 • sunt de marca, de buna calitate, cu toate piesele originale si autentice.
 • au numarul de serie al producatorului intact.
 • nu sunt reconditionate, contrafacute sau replica.
 • au garantie de la 1 la 5 ani.

 

Garantie: Toate produsele vandute pe CeasuriDeCeasuri.ro sunt garantate autentic. Deoarece CeasuriDeCeasuri.ro nu vinde produsele sale la pretul producatorului, nu putem oferii garantoa producatorului cu produsul. Unele ambalaje originale pot fi modificate pentru a inlocui certificatul de garantie original. Garantia producatorului este inlocuita cu o garantie CeasuriDeCeasuri.ro.  In timp ce marfa este 100% autentica, dar din moment ce nu suntme un distribuitor autorizat, certificatul de garantie este furnizat de catre CeasurideCeasuri.ro si nu de catre producator.


Garantie Ceasuri

 

CeasuriDeCeasuri.ro va oferi o pentru fiecare ceas cumparta de pe site o garantie, pentru o perioada de la 1 la 5 ani dupa cumparare. Ceasurile care au simptome anormale de timp, pierderea timpului, sau nu tine timpul va fi service in cadrul programului de garantie.

 

Garantia nu acopera „daune externe” a produsului. CeasuriDeCeasuri.ro nu ofera service produselor cu eventuale daune cauzate de uzura la cadranul ceasului, geamul ceasului, bratara ceasului, finisaje, catrama sau orice alte daune fizice la ceas.

 

Daunele care apar din cauza service-ul facut de o persoana terta nula anuleaza garantia de la CeasuriDeCeasuri.ro. Acesta garantie nu acopera daunele in cazul in care exista dovezi clare de uzura excesiva sau de utilizare in conditiile care depasesc limitele producatorului de rezistenta la apa. Daunele incidentale nu sunt recuperatibile in temeiul garantiei sau oricarie garantii implicite.

 

Rezistenta la apa

Nici un ceas nu este cu adevarat rezistent la apa. Ceasurile sunt rezistente la apa in anumite conditii specifice. Daca utilizati ceasul in limitele de rezistenta la apa specificate de catre producator, ar trebuii sa-l folositi multi ani.

Pentru a evita deterioarea prin scufundare a ceasului, trebuie sa fiti intotdeanuna siguri ca cadranul si carcasa sunt insurubate, inainte de a scufunda ceasul in apa. In plus pentru a prevenii coroziunea materialelor sensibile ale ceasului, curatati intotdeauna ceasul cu apa dulce dupa scufundarea in apa sarata.

Garantia CeasuriDeCeasuri.ro nu se referta la bateria ceasului, cu toate acestea, noi oferim o baterie de schimb de 2 luni.


Pentru a evita deteriorarea la un ceas de scufundări, să fie întotdeauna sigur că coroana şi cazul sunt blocate sau înşurubate, înainte de scufundarea ceasul în apă. În plus, pentru a preveni coroziunea de materiale sensibile ceas, curăţaţi întotdeauna ceas cu apă dulce, după scufundarea în apă sărată.

Taxa de transport
: Toate produsele expediate vor beneficia de transport gratuit.

Termeni si conditii de utilizare

Titlu: CeasuriDeCeasuri.ro transfera dreptul de proprietatea asupra bunurilor clentilor la transportator.

Informatii despre produs

CeasuriDeCeasuri.ro se straduieste sa ofere clientilor cele mai recente si noi informatii actualizate cu privire la toate marfa care o desface. Cu toate aceastea, datorita unui numar mare de produse on-line, descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui sire nu sunt lipsite de erori. Daca un produs oferit de magazinul nostru on-line nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit. Va rugam sa ne contactati inainte de plasarea unei comenzi, daca aveti orice intrebare cu privire la produse.

Branduri

Cos Cumparaturi  

Nici un produs

Transport 0 RON
Total 0 RON

Cos Finalizare